Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید امیری گفت: چهارشنبه های هر هفته جشنواره فیلم عمار در مصلی کرج اکران ثابت فیلم های جشنواره عمار را دارد و با رایزنی هایی که با حوزه هنری استان انجام شد قرار بر این شد که ماهیانه یک روز از سینمای هجرت به اکران فیلم های جشنواره عمار اختصاص یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نگارانه؛ نشست اکران کنندگان فیلم جشنوازه عمار استان البرز  جمعه 23 دی ماه در هیات انصار الامام(ره)رواق شهدا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجید امیری دبیر جشنواره مردمی فیلم عمار در استان البرز در جمع اکران کنندگان البرزی گفت: هدف از برگزاری جشنواره عمار نمایش و رساندن فیلم خوب به عموم مردم است لذا ما اعتقاد داریم که مردم علاقمند به سینما هستند به شرطی که فیلم خوب برای مردم ارایه شود و اگر فیلم خوب برای مردم ارایه و نمایش داده شود حتما مردم استقبال می کنند .

وی ادامه داد: در این جشنواره عمار بارها دیدیم وقتی فیلم های با کیفیت و خوبی ارایه می شود در خیلی از روستاها و شهرها برای اکران فیلم از قبل آماده هستند و حتی صف می شکند لذا استقبال مردم از اکران های مردمی جشنواره عمار باعث رضایت مخاطب مردمی شده است و ما یک سینمای 99 درصدی در این فضا می بینیم اکران مردمی جشنواره فیلم عمار به سینمای 99 درصدی کشور کمک کرد و این هدف اصلی جشنواره عمار در کشور و همچنین در سطح استانهاست.

امیری به پیام شفاهی رهبر انقلاب به اکران کنندگان مردمی جشنواره عمار اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری خطاب به اکران کنندگان فیلم جشنواره عمار فرمودند«کار (اکران کنندگان) کار با باارزشی است. چون اگر چنانچه اینها نباشند،کسی که تولید می کند کارش بی فایده خواهد بود. اینها کسانی هستند که به کار او فایده می بخشند.» لذا کار خودتان را دست کم نگیرید .

وی تاکید کرد: خانه عمار استان البرز در کل سال فعال است و در مکان مختلفی اعم از مساجد، دانشگاهها، مدارس، هیئت های مذهبی، کانون های بسیج و … فیلم توسط اکران کنندگان اکران می شود و به شکر خدا ما در کلیه شهرهای استان خانه عمار داریم و اکران کنندگان به مناسبت های مختلف می توانند بسته های فیلم جشنواره را دریافت و برای علاقمندان اکران کنند.

امیری  در پایان خاطرنشان کرد: چهارشنبه های هر هفته جشنواره فیلم عمار در مصلی کرج اکران ثابت فیلم های جشنواره عمار را دارد و با رایزنی هایی که با حوزه هنری استان انجام شد قرار بر این شد که ماهیانه یک روز از سینمای هجرت به اکران فیلم های جشنواره عمار اختصاص یابد.

در ادامه مراسم اکران کنندگان فیلم تلکه از فیلم برگزیده جشنواره عمار سال جاری برای اکران کنندگان به نمایش درآمد.

و در انتهای مراسم از جواد خدابین و دوستی نیری به عنوان اکران کنندگان برتر استان تقدیر بعمل آمد.

در ذیل عکس های این نشست را می بینید:

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۵۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری

در راستای ارتقاء فرهنگ محیط زیست در عموم مردم، ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری ایجاد و ثبت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، انسان  از دیرباز با هوا، آب، خاک، گونه‌های گیاهی، حیات وحش و هر آنچه که محیط زیست را می‌سازد در تعامل مسالمت آمیز بوده و در کنار هم روزگار گذرانده‌اند اما با گذر زمان  هر روز  خبرهای بد  زیست محیطی را می‌شنویم  که نه از خشم طبیعت بلکه از زیاده‌خواهی انسان مدرن است؛ انسانی که  برای رفاه حال خود تیشه بر دست گرفته و آگاه و ناآگاه  ریشه به جان طبیعت زده و می‌زند. باید پیش از  آنکه شاهد اتفاقات  بدتر باشیم چاره‌ای اندیشید.

حفظ محیط زیست وظیفه عمومی است و باید به دغدغه مشترکی میان مدیریت شهری و شهروندان تبدیل شود، در همین راستا سازمان حفاظت از محیط‌زیست فعالیت‌های بسیاری  برای مردمی سازی فعالیت‌های محیط زیست انجام داده که تاسیس   خانه‌های محیط زیست یکی از این کارها است تا با همکاری مردم حفظ محیط زیست آگاهانه‌تر انجام شود با افزایش حساسیت نگهداشت محیط‌زیست در میان مردم جامعه  شهرها  و روستاهای سالمتری  داشته و به حیات پایدار و توسعه جوامع با حفظ محیط‌زیست خواهیم رسید.

خانه‌های محیط زیست یکی از بسترهای اصلی برای مردمی‌سازی فعالیت های این حوزه و فضایی برای گفت‌وگو، بحث، چالش و مطالبه گری است که منجر می‌شود سواد و دانش محیط زیستی مردم افزایش پیدا کند و در نهایت محیط زیست حفظ شود وامانتی که در دستان انسان امروز است به سلامت به نسل‌های بعد داده شود و فرزندان آینده نیز از محیط زیستی سالم بهره‌مند شوند.

ثبت و ایجاد 21 خانه محیط زیست در استان

سعید یوسف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به اینکه 21 خانه محیط زیست در چهارمحال‌وبختیاری ثبت شده است، اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست در حوزه آموزش و مشارکت‌های مردمی بحث خانه‌های محیط زیست را مطرح کرد تا  فعالیت‌های محیط زیست  را مردمی سازی کند.

یوسف‌پور گفت: مخاطب اصلی این خانه‌ها مردم هستند. کار در خانه‌های محیط زیست از دو جنبه پیش می‌رود، اول ارتقای فرهنگ حفظ محیط زیست با فعالیت‌هایی که در این زمینه انجام می‌دهند و عمده کار آن‌ها آموزش است که مردم را پای کار می‌آورد و به آن‌ها یاد می‌دهد چطور از محیط زیست حفاظت کنند.

وی ادامه داد: در بخش دیگر  فعالیت خانه‌های محیط‌زیست فضایی ایجاد می‌کند که مردم در ارتباط با مسئولان باشند و مسایل و چالش‌های محلی و منطقه‌ای خود را از طریق خانه‌های محیط زیست حل کنند.

کیفی‌سازی خانه‌های محیط زیست در سال جاری

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال‌وبختیاری افزود: عمده‌ کارهای خانه‌های محیط زیست آموزشی است مردم آموزش می‌بینند که چطور با محیط زیست رفتار کنند. اساس کار خانه‌های ‌‌محیط زیست بحث فرهنگ‌سازی است. کارهایی نظیر برپایی نمایشگاه با موضوع محیط‌زیست، درختکاری، آموزش چگونگی رفتار کشاورزان و باغداران در تعارض با حیات‌وحش، بحث محافظت از پلنگ ایرانی و ... از جمله کارهای خانه‌های محیط زیست استان است.

وی گفت: سیاست سازمان حفاظت محیط زیست در پله اول در سال 1401 افتتاح خانه‌های محیط زیست بود در سال 1402 این کار ادامه داشت و علاوه بر آن به کیفی‌سازی کار خانه‌های محیط زیست پرداخته شد. در سال جاری نیز سیاست بر کیفی سازی کار خانه‌های محیط‌زیست است و اگر در منطقه‌ای لازم باشد خانه محیط زیست جدید افتتاح خواهد شد.

یوسف‌پور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در تبیین بحث حلقه‌های میانی تصریح کرد: خانه‌های محیط‌زیست در این زمینه جایگاه دارند به دنبال این هستیم که از خانه‌های محیط زیست به عنوان حلقه‌های میانی برای مردمی‌سازی فعالیت‌های محیط‌زیست استفاده کنیم.

انتهای پیام/7540/.

دیگر خبرها

  • مردم فلسطین در برابر دیدگان جهانیان از نقض حقوق بشر رنج می‌برند
  • کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب
  • برگزاری جشنواره «دستپخت دخترانه» در لرستان
  • راه اندازی سامانه پیش بینی ماهانه و فصلی بارش کشور
  • حاشیه‌ها «لایه‌های دروغ» را به «تاوان» رساند؟
  • آغاز به کار پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • توضیحات مهم رئیسی درباره روند تورم | من روزانه آمار قیمت ها می‌گیرم نه هفتگی و...
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • آماده‌سازی مصلای وحدت گرگان برای برگزاری یادواره شهدای گلستانی مدافع حرم و امنیت + فیلم